+31 6 238 256 73 contact@b-factor.nl

Ik ben Bianca en samen met mijn 3 kinderen wonen we in Sittard. Een stadje in Midden-Limburg. Inmiddels heb ik ruim 25 jaar werkervaring als (financieel) administratief medewerker bij diverse bedrijven. Hierdoor neem ik een berg aan kennis en ervaring mee in administratie, structureren en verwerken van gegevens.

Na de geboorte van mijn kinderen merkte ik dat het werken in loondienst niet altijd makkelijk is. Je moet toch vanalles regelen wanneer bijvoorbeeld je kind ziek is of wanneer er onverwachts iets gebeurd, waardoor je op dat moment je werk niet kunt doen of afmaken. Ik ben toen op zoek gegaan naar een oplossing.

 

Ontstaan van B Factor
Ik heb altijd iets voor mezelf willen starten. Ik kan me nog herinneren dat mijn moeder op mijn 11e verjaardag vroeg wat ik later wilde worden. Al snel zei ik dat ik iets voor mezelf wilde beginnen, een winkel. Het verlangen om iets voor mijzelf te beginnen is altijd gebleven. De afgelopen jaren heb ik de mogelijkheid gehad om mijn werk deels thuis te mogen doen. Ik merkte dat mij dit veel rust gaf. Al snel wist ik dat ik het liefst volledig thuis wil werken. En het liefst wil ik mijn administratieve ervaring combineren met mijn creatieve kant. Ik vind het heerlijk om bijvoorbeeld mijn eigen agenda/planner te maken. 

Daarnaast vind ik het heerlijk om overal structuur en overzicht in aan te brengen. Dit geeft mij zoveel rust in mijn hoofd. Naast dat alles gewoon makkelijk en duidelijk terug te vinden is. Dit wil ik ook voor anderen creëren. 

En zo is B Factor – virtual office support ontstaan. Als virtueel assistent kan ik jou ondersteunen door je administratieve werkzaamheden uit handen te nemen. Of structuur en overzicht aanbrengen in je (financiële) administratie. 

 


VRIJE TIJD

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Dit kan van alles zijn, van schilderen op nummer, kaarsen maken tot fotografie en DIY projecten in en om huis.

Daarnaast vind ik het heerlijk om te wandelen en dan het liefst in een mooi stukje natuur. Heerlijk om na een drukke dag of week even te genieten van de omgeving, de rust en om me op te laden.

WAT FEITJES EN WEETJES OVER MIJ

  • Woonachtig en opgegroeid in Sittard
  • 3 tienerkinderen
  • Ik ben introvert
  • Sterrenbeeld: Schorpioen
  • Interesse in Human Design
  • Generator 4/6
  • Interesse in spiritualiteit
  • Ik hou van wandelen
  • Ik ben een familiemens
  • Ik hou van melkchocolade en M&M pinda’s

Ben je na het lezen over mij en het ontstaan van B Factor nieuwsgierig naar wat ik voor jou
en
je onderneming kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaande knop.