+31 6 238 256 73 contact@b-factor.nl

VA Administratie

Loop je vast in tijd en wil jij je graag focussen op je corebusiness? Of heb je geen zin of te weinig kennis van de administratieve taken binnen je bedrijf? Dan help ik jou graag hierbij!

Met maar liefst meer dan 20 jaar ervaring met administratieve werkzaamheden, kan ik jou hierbij ondersteunen. Hieronder vind je een greep van de administratieve taken die ik voor je uit handen kan nemen. Ik ben graag achter de schermen werkzaam. Zo zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt en jij je volledig kunt bezighouden met jouw expertise!

Back office

  • Agendabeheer
  • Mailbeheer
  • Klantenservice (mail of chat)
  • Data-entry
  • Ledenadministratie bijhouden
  • Eenvoudige drukwerk maken (Canva)


Financiële
administratie

Heb je andere werkzaamheden die je graag wilt uitbesteden? Neem contact op en we bekijken samen wat ik voor je kan betekenen. De werkzaamheden kunnen op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis worden uitgevoerd. Voor minimaal 1 uur per week ga ik voor je aan de slag.

Pakket 
Voor structurele ondersteuning, bied ik diverse pakketten aan. Hierdoor heb je een gegarandeerd aantal uur per maand die ik voor je reserveer. In de tabel hieronder vind je de pakketten. Heb je incidenteel een maand wat meer uren ondersteuning nodig? Dat is geen probleem, de extra gewerkte uren worden dan bovenop je gekozen pakket gefactureerd.

Heb je regelmatig werk, maar niet structureel iedere week. Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.