+31 6 238 256 73 contact@b-factor.nl

VA Administratie

Wil jij je graag focussen op je corebusiness? En de administratieve taken het liefst uit handen geven? 

Met maar liefst meer dan 20 jaar ervaring met administratieve werkzaamheden, kan ik jou hierbij ondersteunen. Hieronder vind je een overzicht van administratieve taken die ik voor je uit handen kan nemen. Ik ben graag achter de schermen werkzaam. Zo zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt en jij je volledig kunt bezighouden met jouw expertise!

Back office

  • Agendabeheer
  • Mailbeheer
  • Klantenservice (mail of chat)
  • Data-entry
  • Ledenadministratie bijhouden


Financiële
administratie

Heb je andere werkzaamheden die je graag wilt uitbesteden? Neem contact op en we bekijken samen wat ik voor je kan betekenen. De werkzaamheden kunnen op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis worden uitgevoerd. Voor minimaal 1 uur per week ga ik voor je aan de slag.

Pakket of strippenkaart?
Voor structurele ondersteuning, adviseer ik een maandelijkse Support pakket te kiezen. Hierdoor heb je een gegarandeerd aantal uur per maand. In het tabel hieronder vind je een aantal pakketten. Heb je incidenteel een maand wat meer uren ondersteuning nodig? Dat is geen probleem, de extra gewerkte uren worden dan bovenop je gekozen pakket gefactureerd.

Heb je regelmatig werk, maar niet structureel iedere week. Of heb je werk voor minder dan 4 uur per maand. Dan kan een strippenkaart een uitkomst zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we waar je ondersteuning bij wilt hebben en hoeveel tijd hiervoor nodig is.

Investering
Hieronder vind je een overzicht van de tarieven die ik hanteer. De prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op een eenmanszaak. Tijdens een gesprek, kijken we samen waar je behoefte aan hebt en wat hierbij past. Als blijkt dat één van onderstaande mogelijkheden niet matched, dan maken we een offerte op maat.

Betaling dient, met uitzondering van pakketten en incidentele uren, vooraf te gebeuren.

Support pakketten zijn na 3 maanden maandelijks opzegbaar.

Support pakketten zijn na 3 maanden maandelijks opzegbaar.