+31 6 238 256 73 contact@b-factor.nl

Reviews

Ik heb al een aantal mooie reviews mogen ontvangen van ondernemers die ik heb mogen helpen. 

Bianca helpt mij en het bedrijf van mijn man met de boekhouding en dat geeft mij veel rust. Eerder deed ik alles zelf en stiekem ging daar erg veel tijd in zitten. Bianca heeft de boekhouding altijd up to date en doet navraag bij bijzonderheden.

Erg fijn werken met haar en ik zou haar zeker aanraden.

Jessica Hoogland

Jess Webdesign

Heel goed geholpen door Bianca. Ze heeft mijn hele administratie gecontroleerd en waar nodig meteen aangepast. In een gesprek heeft ze toegelicht wat ze aangepast heeft en wat er niet goed aan was. Fijne tips gekregen. Bianca is fijn in het contact. Aanrader!

Moniek Wauben

Moniek Coaching

Ik ben super blij met de hulp van Bianca! Echt een aanrader om haar in te schakelen!

Fleur Balkema

Moeder's Natuur

Bianca is een lief en rustig persoon die weet waar zij voor staat en welke kwaliteit zij levert. Bianca heeft bij mij in één middag geholpen met mijn boekhouding in moneybird opzetten en mijn boekhouding over te zetten vanuit een ander programma. Hierbij gaf zij nog duidelijk uitleg en had zij veel geduld om al mijn vragen te beantwoorden. Een zeer fijne samenwerking, die mij als klant veel gebracht hebt.

Soraya Berends

SB Supports

Bianca en ik hebben toevalligerwijs samengewerkt bij maar liefst 3 verschillende werkgevers; dan leer je elkaar wel een redelijk kennen. Ik ken Bianca dan ook als een rustig, leergierig en bovenal creatief persoon. Als Bianca iets wil, dan zet ze zich voor 100% in om haar doel te bereiken. Ze is secuur, kan goed luisteren en heeft het hart op de juiste plek. Ze is wat je noemt een stille kracht, die goed prioriteiten kan stellen en kan focussen. Ze heeft een hoge mate van verantwoordelijkheid, werkt secuur en toegewijd. Verder is het een gezellige meid, en beschikt ze ook nog over een flinke dosis humor. Kortom een topcollega!

Patricia Beyer

Diverse bedrijven

Ik heb Bianca leren kennen als een rustige stabiele factor op de afdeling die zich de werkzaamheden heel snel eigen heeft gemaakt en deze ook op correcte verwerkte.
Ook is zij heel pro-actief en ziet zij waar de uitdagingen liggen. Bianca kan goed luisteren en weet ook haar verhaal en haar kennis goed over te brengen. Ook is zij in haar werkzaamheden en naar haar collega’s toe heel flexibel en staat zij open om haar kennis te verbreden.
Ook weet Bianca goed om een project te leiden en maakt van te voren een goede analyse en afspraken betreffende de werkzaamheden, de tijd en de kosten die er mee gemoeid zijn.
Ik wist altijd dat ik op haar kon bouwen en dat de werkzaamheden op goede wijze werden afgerond. Door haar rustige en prettige en open karakter was Bianca een aanwinst voor mijn afdeling.

Anita de Jong

FABK - Ministerie van Defensie

Tijdens het koffiedrinken ontstond het idee om gezamenlijk een Ladies Night te organiseren, mede om onze bedrijfjes in the picture te zetten. Vervolgens ontstond er een intensieve samenwerking om alles geregeld te krijgen. Bianca was medeverantwoordelijk voor het benaderen van potentiële standhouders, en met succes. Daarnaast heeft zij zich ontfermt over de social media, het drukwerk en de opzet voor de ticketverkoop voor dit event. Na een goede voorbereiding van ca. 3 maanden konden we samen terugkijken op een geslaagde Ladies Night.

Lian Konsten

Ladies Night Sittard