+31 6 238 256 73 contact@b-factor.nl
Selecteer een pagina

De werkzaamheden die ik voor je kan doen kunnen dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse taken zijn. Maar ook eenmalige projecten zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van structuur en overzicht zijn mogelijk. Dit kan al vanaf 1 uur per week.

Je betaald alleen voor de gewerkte uren. Er is de mogelijkheid om per uur, per strippenkaart of per pakket te betalen. Alle bedragen zijn exclusief btw en eventuele reis- en materiaalkosten.

Uurtarief

Kun je nog geen inschatting maken van de benodigde uren, maar wil je wel direct ondersteuning hebben? Dan kies je voor het uurtarief. Je ontvangt een gedetailleerde offerte per opdracht.

Strippenkaart

De strippenkaart is ideaal wanneer je nog niet precies weet hoe vaak en hoe lang je ondersteuning nodig hebt. Een strippenkaart is verkrijgbaar in 5 of 10 strippen en is 4 maanden geldig. Het voordeel van een strippenkaart is dat je zelf kunt bepalen wanneer je de uren wilt inzetten.

 

Pakket

Ben je op zoek naar meer structurele ondersteuning, dan kun je kiezen voor een maandelijks pakket. Hierdoor heb je een gegarandeerd aantal uur per maand. Hieronder vind je een aantal varianten.

Staat jouw gewenste pakket er niet tussen? Neem dan contact met mij op. Samen kunnen we kijken naar jouw wensen en kan ik een gepaste offerte voor je maken.
 

Abonnementen zijn na 3 maanden maandelijks opzegbaar. Alle prijzen zijn exclusief btw en eventuele materiaal- en reiskosten.